Seizoen 2020 / 2021


Het nieuwe seizoen van Tireja staat weer op het punt om te beginnen. Aanstaande vrijdag 18 september beginnen we met een gezamenlijke avond bij IJsselvliet om 19.00 uur. Het is de bedoeling dat je met eigen vervoer richting IJsselvliet komt. Hier zullen we starten met een gezellige avond  met alle groepen samen. De rest van het seizoen zal het wat anders gaan dan je gewend bent. Vanwege de corona maatregelen is het voorlopig niet mogelijk om elke week met alle groepen tegelijk Tireja te hebben. Daarom is er de komende tijd om de week Tireja. De ene week zijn de 12 en 13-jarigen aan de beurt, de andere week de 14 en 15-jarigen.

We gaan er vanuit dat iedereen die klachten heeft die aan corona gerelateerd zouden kunnen zijn thuis blijft. Verder is het belangrijk dat je maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig mag zijn op de Tireja-avonden. Zodra je bij de kerk komt, moet je bij binnenkomst eerst je handen desinfecteren en daarna ga je gelijk naar de zaal waar je die avond Tireja hebt. Natuurlijk moet je tot de leiding 1,5 meter afstand houden. Na afloop van Tireja mag je niet bij de kerk blijven hangen, maar is het de bedoeling dat je gelijk naar huis gaat. Omdat de avonden op deze manier iets anders ingevuld zullen worden, duurt de avond ook iets minder lang. We beginnen nog steeds gewoon om 19.30 uur, maar we stoppen om 20.30 uur. Ondanks deze maatregelen zal het weer een gezellig seizoen worden en hopen we jullie allemaal weer te zien!

In de planning voor dit seizoen kun je zien welke week jij met jouw groep aan de beurt bent. Klik hier om naar de planning van het nieuwe seizoen te gaan.